Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max boost! Win 50 keer jouw inzet bij zege Verstappen in Saoedi-Arabië

Bookmaker Unibet pakt groots uit met een speciale 'Max Booster' voor de GP van Saoedi-Arabië. Winst van Max plus de snelste ronde, dan kan dat 50 keer jouw inzet opleveren.

Max Verstappen is met afstand de grote favoriet bij de Formule 1-bookmaker Unibet met een quotering van 1,45 voor de overwinning van de GP van Saoedi-Arabië, maar Unibet heeft dit weekend nog een eenmalige verhoogde quotering: bij winst van Verstappen plus de snelste raceronde win je maar liefst 50 keer jouw inzet . Lees hieronder hoe.

Claim nu jouw Max Boost https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=86121923&bid=37559

Zet jij Unibet dit weekend 1 euro in, dan krijg je er 50 uitgekeerd als de Nederlander wint én de snelste raceronde rijdt. Hoe profiteer je van deze unieke quotering? 1. Maak een account aan bij Unibet via deze link 2. Doe een eerste storting 3. Ga onder het tabje Formule 1 naar Specials en vervolgens naar Max Verstappen Specials: GP Saudi-Arabië en zet 1 euro in op Max Verstappen wint de race en noteert snelste ronde 4. Klik bij het inzetten de 'Uniboost' van Max aan en sluit de weddenschap Note: - Deze odd is live tijdens de vrije trainingen en kwalificatie tijdelijk niet beschikbaar - Max Boost is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers, die ook 24 jaar of ouder dienen te zijn - Maximale inzet i.c.m. deze Max Boost bedraagt 1 euro

Viaplay
x
Tv-rechten 'Formule 1 nog jarenlang te zien bij Viaplay'