Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen en Daniel Ricciardo praten nogmaals voor GP België

De kou is uit de lucht tussen Max Verstappen en Daniel Ricciardo. Het Red Bull duo raakte elkaar in Hongarije en de Nederlander trok het boetekleed aan. Het was zijn fout en hij was mans genoeg om dat toe te geven.

Na afloop van de GP van Hongarije liet Verstappen aan alle media weten dat het zijn fout was en dat hij gruwelijk baalde. Onder het genot van een biertje spraken de beide Red Bull coureurs over het incident. De lucht is weer geklaard, maar in België praten de beide heren er nogmaals over. " Ik heb met Daniel gesproken en voor de volgende GP zitten we nog een keer samen om het te bespreken. Wat ik tegen hem gezegd heb en nog ga zeggen, dat is iets tussen ons."

Max Verstappen staat bekent vanwege zijn agressieve rijstijl en dit seizoen pakte dat in de eerste ronden een aantal keer goed en minder goed uit. In Canada en China bracht het hem de nodige posities. In Spanje en Hongarije leverde het een incident op. Mede door het gebrek aan snelheid in de Red Bull is de eerste ronde de enige kans om posities te winnen. " In de eerste ronde moet het voor ons gebeuren. Je probeert dan om jezelf een zo goed mogelijke uitgangspositie te verschaffen voor de rest van de race."

Viaplay
x
Live Reacties na dominante pole Verstappen