Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Max Verstappen: 'Hamilton is alleen blij als hij wint'

Max Verstappen blikte bij het programma Peptalk terug op de GP van Japan. De Red Bull-coureur had niet verwacht dat hij zo snel zou zijn tijdens de race.

Voor de tweede race op rij streden Max Verstappen en Lewis Hamilton voor de overwinning in een race. In Maleisië wist de Nederlander de Mercedes-coureur te passeren. In Japan zat Verstappen de hele race vlak achter Hamilton en waren de rollen omgedraaid. Op het podium stond een lachende Hamilton, maar Verstappen heeft wel een plan om dat te veranderen. " Lewis is alleen blij als hij wint, niet als hij tweede of derde wordt. Dat moeten we dus gaan veranderen."

De Red Bull-coureur was ziekjes in Maleisië, maar helemaal fit in Japan. De tweede plaats kwam voor Max Verstappen onverwacht. " Maleisië was natuurlijk top. Ik had niet verwacht dat we in Japan ook zo sterk zouden zijn. Ik zou niet weten wat er beter had gekund dit weekend. Na één weekend zonder Grand Prix staat de GP van de Verenigde Staten op het programma. Een nieuwe kans voor Verstappen om Hamilton te verslaan.

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"