Max Verstappen: 'Ik ben heel erg teleurgesteld'

25 jun. 2017 19:00 Redactie

Max Verstappen reageert via social media


De opvallendste afwezige na afloop van de Grand Prix van Azerbeidzjan was zonder twijfel Max Verstappen. Na weer een technisch probleem gaf Verstappen er de brui aan en vertrok naar zijn hotel, zonder iemand te spreken.

Via social media liet Verstappen toch nog van zich horen. Op Twitter liet de Nederlander weten 'kapot te zijn' van opnieuw een teleurstellend resultaat. Het podium was in zicht volgens Verstappen, maar een technisch probleem resulteerde in een 'grote teleurstelling'.

Daarmee drukt Verstappen zich op Twitter nog voorzichtig uit. Zijn teamgenoot Daniel Ricciardo won uiteindelijk de race, terwijl Verstappen opnieuw duidelijk sneller was. Zonder technische problemen had Verstappen niet alleen kans op het podium, maar ook kans op de winst.

Op Instagram spreekt Max dan ook van 'op z'n minst' een podiumplek. Ook op dit social media-kanaal laat Max weten 'zeer teleurgesteld' te zijn. Zelfs een positieve noot kan er deze keer niet af bij de Nederlander.

Wanneer Verstappen op camera zal reageren is nog niet duidelijk. Morgenavond zal hij in ieder geval te gast zijn bij het programma Peptalk op Ziggo Sport.

https://twitter.com/Max33Verstappen/status/879013649922359296

Foto: Red Bull Contentpool

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen