Max Verstappen is klaar voor Jumbo Racedagen: 'Hoop veel fans te zien'

18 mei 2017 08:55 Redactie

Max Verstappen scheurt komend weekend over Zandvoort


Over twee dagen is het alweer zover: de Jumbo Racedagen 'Driven by Max Verstappen' staan dan weer op het programma. Na het doorslaande succes van vorig jaar worden er weer hordes met fans verwacht op het Circuit in Zandvoort. Max Verstappen heeft er in elk geval veel zin in.

De vorige editie van de Jumbo Racedagen was een doorslaand succes. In twee dagen tijd wisten maar liefst 100.000 bezoekers het circuit in Zandvoort te vinden. Vooral veel families kwamen op het evenement af, dat voor de jonge fans een mooie eerste 'live' kennismaking is met de autosport. "Vorig jaar was het heel geslaagd, het was enorm druk", blikt Verstappen op zijn eigen site Verstappen.nl terug op de Racedagen van vorig jaar.

Dit jaar zal hij wederom met een Red Bull-bolide (de Red Bull RB8, inclusief V8-motor) in actie komen op het Circuitpark Zandvoort. Het circuit is van grote historie waarde voor ons land en daarom is Verstappen blij dat hij uitgerekend op Zandvoort zoveel mensen blij mag maken. "Om op Zandvoort demo's te mogen geven is geweldig. Ik kijk er erg naar uit en hoop weer veel fans te zien langs baan!", aldus een enthousiaste Verstappen.

De kaartjes voor de Jumbo Racedagen (te verkrijgen bij actieproducten van de Jumbo) zijn tot en met morgen te verzilveren. Dit kan via www.jumboracedagen.nl. Via de actieproducten zijn gratis duinkaartjes te verkrijgen. Mocht je een echte 'paddock' ervaring willen, dan zijn er ook 'paddock-kaarten' te koop via www.circuitzandvoort.nl (zo lang de voorraad strekt).

Foto: Red Bull Contentpool

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen