© Red Bull Content Pool

Nieuwsoverzicht

'Max Verstappen kan Red Bull eind 2019 verlaten als team slecht presteert'

01 sep. 2018 09:15 Ruud Dimmers 4 reacties
Max Verstappen heeft volgens het Italiaanse Autosprint een clausule in zijn contract staan waarin is opgenomen dat hij bij tegenvallende prestaties van Red Bull-Honda eind 2019 zijn contract kan ontbinden.

Verstappen verlengde in 2017 zijn contract met Red Bull tot en met 2020, maar daarin zouden diverse prestatieclausules staan. Een van die clausules zou inhouden dat de Nederlander het team na volgend seizoen kan verlaten als bepaalde prestaties uitblijven.

Dit is wederom direct voer voor speculaties omtrent een mogelijke overstap naar Mercedes in 2020. De Duitsers verlengden recent het contract van Valtteri Bottas wederom met een seizoen, om zo ook in te kunnen spelen op ontwikkelingen op de rijdersmarkt volgend jaar.

De overstap naar van Red Bull naar Honda wordt gezien als een groot avontuur. De Japanse motorleverancier presteerde sinds haar terugkeer in 2015 niet op topniveau, maar heeft de weg omhoog gevonden. Of het genoeg is om in 2019 echt mee te doen voor de ereplaatsen moet de tijd ons leren.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen