Max Verstappen kijkt uit naar China en Bahrein

31 mrt. 2017 15:05 Redactie

Max Verstappen: 'Alles ligt nog open zo vroeg in het seizoen'


Max Verstappen is naast Formule 1 coureur ook een levensgenieter. De Limburger houdt van het eten uit de wereldse keuken en komt dan in China ook volledig aan zijn trekken. De week erna moet Max direct door naar Bahrein voor race drie van het seizoen

Volgend weekend wordt er in China de tweede Formule 1 race van het seizoen verreden. Na een vijfde plaats in Australië komt Max aan op een circuit waarop hij altijd goed presteert. De afgelopen jaren was de Nederlander de smaakmaker met mooie inhaalacties.

"Ik geniet er van om terug te keren in China. Het is een speciale plaats voor mij met een erg leuk circuit."

Zoals altijd horen we Verstappen tijdens de voorbeschouwingen over eten... "Het eten is goed, ik eet het natuurlijk al thuis in Nederland, maar ik wil altijd de lokale keuken proberen. Daar moet ik wel mee opletten aangezien ik me moet houden aan een dieet."

"Het land zelf heeft veel historie en ik wil er een keer op uittrekken om grote panda's te zien. Ik kijk er erg naar uit om naar China af te reizen, zeker nu het nog zo vroeg in het seizoen is en alles nog volledig open ligt."

Een week later staat alweer de derde GP van het seizoen op het programma in Bahrein. Een uitdagende baan die veel van de banden vergt.

"Bahrein is een interessant circuit. Ik hou er van, maar het is erg zwaar voor de banden. We beginnen nog in het licht, maar tijdens de race valt de schemering in en krijgen we een nachtrace. De baan is soms erg glad door het zand, wat zorgt voor een extra uitdaging."

Foto: Red Bull Contentpool

 

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen