Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Max Verstappen liet zijn briljante talent spreken in Canada'

Voormalig Formule 1-coureur Karun Chandhok was gedurende het Grand Prix-weekend in Canada zeer onder de indruk van Max Verstappen. De Nederlander zette geen stap verkeerd.

In zijn blog voor Channel 4 laat Chandhok zich dit keer erg positief uit over Max Verstappen, waar hij na de Grand Prix van Monaco nog zeer kritisch was. "Ik was erg onder de indruk van Max Verstappen afgelopen weekend. Het leek een andere Max dan twee weken eerder. Hij viel nog steeds aan, maar het zag er veel gecontroleerder uit. Dat was echt geweldig om te zien."

In de ogen van Chandhok was probeerde Verstappen een goed resultaat niet te forceren zoals in Monaco, maar vertrouwde hij op zijn 'briljante talent' om de de weg naar voren te vinden: "Het leek alsof Max Verstappen dit keer op 95 procent van zijn kunnen reed, in plaats van op 110 procent. Dat was precies wat hij nodig had om tot een goed resultaat te komen." "Hij finishte twaalf seconden voor zijn teamgenoot en pakte zijn tweede podiumplaats van het seizoen, waarmee hij zich op een fantastische manier revancheerde voor Monaco."

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'