Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Max Verstappen reed een geweldige race'

Max Verstappen reed in Frankrijk wederom een geweldige race en was volledig in balans. Dat is de mening van Martin Brundle, die de sneer van Verstappen aan het adres van Vettel bovendien te rechtvaardigen vond.

Brundle is lovend over wat Verstappen de laatste races laat zien: "Hij reed in Frankrijk opnieuw een zeer sterke race en was volledig in balans. Hij zegt dat hij als coureur na de incidenten eerder dit jaar niet is veranderd, maar op de een of andere manier valt alles nu weer op zijn plek." Na die foutloze race gaf Max Verstappen in de persconferentie aan dat de media Sebastian Vettel maar eens moesten vragen of hij zijn rijstijl niet moet aanpassen vanwege zijn botsing met Bottas: "Dat is wat mij steeds werd gevraagd, dus vraag dat nu dan maar aan Sebastian."

Martin Brundle denkt dat er meer venijn achter die opmerking zat dan er gedacht werd: "Ik was bij die persconferentie aanwezig en in mijn ogen was die opmerking serieus en kwam die voort uit een stukje woede." "Het is best begrijpelijk dat Verstappen Vettel nu onder vuur nam. Dat deed Vettel ook toen Verstappen de nodige fouten maakte en wie kaatst kan de bal verwachten", aldus de Sky Sports F1 -verslaggever.

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'