Max Verstappen tevreden: 'We zitten niet al te ver van de kop af'

25 mei 2017 16:14 Redactie

Max Verstappen tevreden na eerste dag


Max Verstappen kende een aardige eerste dag van de Grand Prix van Monaco. Tijdens de eerste en tweede vrije training, traditioneel op de donderdag in Monaco, zat Red Bull er goed bij en noteerde Max Verstappen snelle tijden.

De eerste vrije training sloot Max Verstappen als derde af, maar stond hij wel lange tijd in de garage. Een beschadigde vloer hield de Nederlander binnen, maar nadat alles in orde was bevonden kon hij zichzelf alsnog naar de derde tijd rijden. "Vanmorgen beschadigde ik de vloer, maar we weten nog niet precies waardoor dat kwam", liet Verstappen weten op zijn eigen website Verstappen.nl.

In de tweede vrije training kon Verstappen meer kilometers maken, maar kwam hij uiteindelijk niet verder dan de zesde tijd. Een remfout bij het insturen van de chicane bij het zwembad zorgde ervoor dat hij niet de snelst mogelijke tijd noteerde. Ondanks het foutje en de zesde tijd was Max tevreden. "Het was best een goede dag. We zitten dicht bij de kop en hebben de auto uit de muur kunnen houden", aldus Verstappen. Over zijn foutje kon de Nederlander zich niet druk maken. "Je kan je hier niet inhouden, want dan sta je laatste. Iedereen is aan het pushen", sprak hij duidelijke taal.

Foto: Red Bull Contentpool

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen