Max Verstappen verlengt contract met sponsor Exact

09 mrt. 2017 10:17 Redactie

Max Verstappen blij met voorzetten samenwerking met sponsor Exact


Max Verstappen en sponsor Exact hebben het aflopende contract verlengd. De nieuwe deal tussen beide partijen loopt nu tot en met 2019. Exact is sinds 2015 aan boord bij de Nederlander en onder andere te zien op de helm van Max.

Max Verstappen laat op zijn verstappen.nl weten blij te zijn met zijn partner: “De samenwerking met Exact verloopt supergoed, dus ik ben erg blij dat we die langer kunnen voortzetten. Het is prettig om een partner te hebben die net zo gedreven en ambitieus is als ik en die mij als voorbeeld gebruikt voor de eigen medewerkers en klanten. De manier waarop ik werd ontvangen na de winst in Spanje vorig jaar was geweldig. Het doel voor dit seizoen is dat we nog een paar keer aanleiding geven voor zo’n ontvangst.”  

Erik van der Meijden, CEO van Exact, is vanzelfsprekend ook opgetogen: “In augustus 2015 tekenden we een samenwerking met een toptalent, vandaag verlengen we met een wereldster. Het persoonlijk partnership heeft zowel Max als Exact veel gebracht. Hij staat als onze Tech Talent Leader onder andere symbool voor de groei die talenten binnen Exact door kunnen maken. We zijn er dan ook enorm trots op om ook de komende jaren aan Max Verstappen verbonden te zijn. Hij is het boegbeeld van de verwezenlijking van ambitie. Als hij zijn ultieme ambitie, wereldkampioen worden, weet te verwezenlijken, willen wij erbij zijn.” 

Bekijk hieronder de video van de aankondiging van de nieuwe deal.Video: Exact

Foto: Red Bull Contentpool

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen