Max Verstappen weet niets van motorupgrade Baku

09 jun. 2017 10:31 Redactie

Max Verstappen met nieuwe updates in Canada


Komt hij nu wel of niet? Het verhaal omtrent de langverwachte motorupgrade van Renault blijft duren. Eerder deze week werd aangegeven dat Red Bull in Baku de beschikking krijgt over de nieuwe krachtbron.

Max Verstappen weet echter van niets. Op de vraag of de upgrade er komt antwoord hij als volgt: "Ik heb er nog niets van vernomen. Of er in Baku een upgrade komt? We zullen het zien."

"Dit weekend hebben we weer wat updates op de auto. Hopelijk brengen die ons verder naar voren. We komen nog altijd snelheid tekort op de rechte stukken. Dat is een probleem waarmee we al het hele seizoen kampen en we niet zelf op kunnen lossen."

"Montreal is niet ons beste circuit, maar ik ga mijn best doen en het maximale er uit halen. We moeten onze kansen pakken als we die krijgen."

Positief is dat de upgrades op de RB13 duidelijk werken. De snelheid is verbeterd in de afgelopen races en Verstappen voelt zich meer thuis in de Red Bull.

"Onze nieuwe onderdelen zorgen voor een betere stabiliteit. Mogelijk dat er eerder wat verkeerde berekeningen zijn gemaakt en dat de balans door de nieuwe onderdelen verbeterd is. Alle veranderingen die we nu doorvoeren aan de auto hebben het gewenste effect."

"Het gaat steeds beter en dat is positief," laat Max op zijn website weten.

Foto: Red Bull Contentpool

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen