Max Verstappen wil Ferrari verslaan in Australië

24 mrt. 2017 11:34 Redactie

Max Verstappen over zijn momentje: 'Ik ging wijd en beschadigde de bodem'


Max Verstappen was na afloop van de tweede training niet blij met het verloop van zijn dag. De Nederlander maakte een foutje, ging wijd en beschadigde de onderkant van zijn Red Bull. Enkele uren naderhand richt Max zijn blik alweer op de komende dag.

"Vandaag draaide alles om het vinden van de juiste balans in de auto. Het was de de eerste vrijdag van het seizoen, maar we stonden waar we verwacht hadden te staan. We hebben nog wat werk voor de boeg om ervoor te zorgen dat we morgen een goede positie behalen, en het maximale uit de auto weten te halen."

"Het was leuk om met de RB13 over Albert Park te rijden. Het voelde een stuk sneller en ik had plezier in de bochten. Omdat het stratencircuit is zal de baan nog behoorlijk verbeteren richting de kwalificatie."

Verstappen kwam in de tweede training niet verder dan acht ronden. Reden hiervoor dat dat de Nederlander een foutje maakte. Dat foutje kwam hem duur te staan, want het betekende het einde van zijn sessie. Max steekt de hand in eigen boezem: 

"Ik ging wijd en vloog door het gras. Helaas beschadigde ik de bodem van de auto en dat betekende het einde van de training voor me. Mercedes was wederom erg snel. Zij zijn de target willen we winnen. Vanavond moeten we nog wat werk verrichten om in ieder geval voor Ferrari te staan, dat er ook sterk uitzagen. Hopelijk hebben we zondag een goede start. Als je eenmaal voorin rijdt is het lastig om ingehaald te worden in Australië."

Foto: Red Bull Contentpool

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen