Max Verstappen zeven keer in actie tijdens Jumbo Racedagen

27 apr. 2017 10:31 Redactie

Organisatie maakt programma bekend


Op 20 en 21 mei staan de Jumbo Racedagen voor de tweede keer op het programma op het Circuitpark in Zandvoort. Tijdens het weekend, waarin Max Verstappen in totaal zeven keer in actie zal komen, kan het publiek genieten van meerdere raceklassen, waaronder de Porsche GT3-Cup en de BOSS GP, waarbij er in oude Formule 1-wagens wordt gereden.

Net als vorig jaar trakteert Max Verstappen het publiek op wat burnouts, donuts en snelle rondjes in zijn Red Bull-bolide. Het nieuwe asfalt van het Circuitpark Zandvoort kan daarbij direct worden ingewijd. Op 20 mei rijdt de Nederlander verspreidt over de dag vier keer 15 minuten over het circuit. Op zondag rijdt Verstappen drie keer 15 minuten over het circuit.

Naast de demonstraties van Max Verstappen kan het publiek genieten van de Porsche GT3-Cup, de TCR Benelux en de GT & Prototype Challenge. Ook zal de gloednieuwe LMP2-bolide van Racing Team Nederland in actie komen. Met deze bolide gaan Jan Lammers, Frits van Eerd en Rubens Barrichello deelnemen aan de 24 uur van Le Mans. De knalgele bolide is in ieder geval niet te missen!

Tickets zijn verkrijgbaar bij aankoop van bepaalde artikelen van de Jumbo. Verzilveren van de actiecodes kan nog tot 20 mei.

Foto: Red Bull Contentpool

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen