McLaren CEO Zak Brown: "Melbourne wordt heel lastig"

09 mrt. 2017 19:53 Redactie

Zak Brown vreest voor slechte seizoensstart


Het houdt maar niet op voor McLaren. Ook op de voorlaatste dag van de wintertest hielden de problemen het team langdurig aan de kant. Dit keer was het Stoffel Vandoorne, die tot twee keer toe zijn wagen aan de kant van het circuit moest parkeren vanwege problemen.

De grote baaas van McLaren, Zak Brown, weet dat het goed gaat komen. Maar dat kan nog wel even duren, aldus Brown. "Ze hebben de juiste mensen en wij ook. Dus we blijven samenwerken en uiteindelijk komt er iets goeds uit", sprak Brown tegenover Sky Sports"Maar Melbourne zal erg lastig worden", voegde hij daar aan toe.

Brown verwacht dan ook niet dat McLaren staat op de plek waar het wil staan na de eerste Grand Prix in Australië. "Ik ben erg verrast als we in Australië op de plek eindigen waar we willen eindigen. Het zal waarschijnlijk een lastige start van het seizoen worden."

Optimisme heerst er ondanks alle problemen nog steeds bij McLaren. Ook Brown blijft er geloof in houden. "Ze hebben ons verzekerd dat we de best mogelijke motor krijgen aan het begin van het seizoen. We weten wat de problemen zijn en hoe we ze moeten oplossen. We zien elke dag vooruitgang en dat is het belangrijkst. Ze zitten er boven op", sluit Brown af.

Morgen staat de laatste testdag op het programma. Fernando Alonso mag dan proberen de McLaren een dag probleemloos over het circuit te sturen. Dat is Alonso en McLaren helaas nog niet gelukt in de afgelopen twee weken.

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen