Meer dan 100.000 fans zien Max Verstappen op Zandvoort

22 mei 2017 08:01 Redactie

Jumbo Racedagen met Max Verstappen groot succes


De tweede editie van de Jumbo Racedagen op Zandvoort was wederom een groot succes. Max Verstappen was de grote publiekstrekker en zorgde voor volle tribunes.

De organisatie maakte zondag bekend dat er ruim 100.000 toeschouwers aanwezig waren bij het evenement. Zaterdag en zondag stonden in het teken van Max Verstappen die diverse demo's gaf. De dagen werden verder goed opgevuld met races uit diverse klassen en de Boss GP. 

Max Verstappen kwam in actie in de RB8 waarin Sebastian Vettel in 2012 wereldkampioen werd. De V8-motor zorgde voor veel enthousiasme bij de fans op de tribune die het motorgeluid zeker konden waarderen. Op zondag verbrak de Nederlander ook nog eens het ronderecord op Zandvoort. Een 1.19,5 betekende dat het oude record van Luca Badoer eindelijk uit de boeken verdween.

De Red Bull coureur kwam diverse malen per dag in actie, reed enkele korte runs en liet zijn banden roken met wat prachtige donuts. De fans begroeten hun held onder luid gejuich. Verstappen liet weten dat hij enorm genoot van het evenement en de vele fans. 'Tot volgend jaar!' was zijn boodschap aan het einde van de dag. 

Foto: Red Bull Contentpool

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen