Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Mercedes haalt hard uit naar management Red Bull na oordeel stewards

De in de ogen van Red Bull te lage straf voor Lewis Hamilton, die in de eerste ronde van de Britse Grand Prix Max Verstappen van de baan tikte, blijft staan. De stewards hebben het verzoek afgewezen, tot tevredenheid van Mercedes. Zij zagen vol ongenoegen hoe Red Bull haar coureur publiekelijk aanviel.

Het hoofdstuk Verstappen-Hamilton ten tijde van de Britse Grand Prix in 2021 lijkt net helemaal afgesloten te zijn nadat de stewards het right of review van Red Bull afwezen, maar Mercedes doet toch nog een duit in het zakje. In een reactie op het oordeel van de stewards, laat het team van Lewis Hamilton namelijk weten blij te zijn met de beslissing en hekelt het de opstelling van Red Bull. In een statement laat Mercedes namelijk het volgende weten. "Het Mercedes-team verwelkomt de beslissing van de stewards om de right of review van Red Bull af te wijzen." "Behalve dat we hierdoor het incident nu achter ons hopen te kunnen laten, hopen we ook dat dit het einde is van de gecoördineerde poging van het management van Red Bull om de goede naam en de sportieve integriteit van Lewis Hamilton aan te tasten." "We kijken nu vooruit naar het raceweekend en onze zwaarbevochten strijd voor de Formule 1-wereldtitel van 2021", zo luidt het statement.

1420826097508302849

Een harde uithaal van Mercedes naar Red Bull, vooral gericht op het management. https://t.co/gcOnnqR0t0 — RacingNews365 (@Racingnews365) July 29, 2021

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden