Mercedes: 'Vettel zou prima bij ons passen'

21 mrt. 2017 09:01 Redactie

Mercedes flirt met Sebastian Vettel


Mercedes teambaas Toto Wolff heeft openlijk zijn interesse in Sebastian Vettel kenbaar gemaakt. De Ferrari coureur heeft een aflopend contract en is daardoor de meest gewilde Formule 1 coureur.

Toto Wolff doet weinig moeite om zijn bewondering voor Vettel onder stoelen of banden te steken. "Persoonlijk heb ik een goede relatie met hem en ik kan het erg goed met hem vinden. Hij zou perfect binnen ons team passen." laat Woff weten aan der Stuttgarter Zeitung.

"Het zou nalatig van ons zijn als we Sebastian niet op ons lijstje hebben staan." voegt Wolff er aan toe. "Sebastian is erg loyaal aan Ferrari." besluit Toto. Het is algemeen bekend dat de Duitser van Ferrari dit seizoen een winnende auto verlangd. Mocht Ferrari deze niet kunnen geven, dan is de kans groot dat Sebastian zijn heil ergens anders gaat zoeken.

Het silly season voor 2018 zal er heftiger aan toe gaan dan het afgelopen seizoen. Met de aflopende contracten van Vettel en Raikkonen bij Ferrari en Alonso bij McLaren zijn er drie topcoureurs die op de markt komen. Daarnaast is het nog onduidelijk of Kimi Raikkonen aan het einde van 2017 met pensioen gaat.

Foto: Ferrari F1

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen