Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Mercedes wil in 2019 door met Hamilton én Bottas'

Mercedes heeft nog altijd geen rijders bevestigd voor 2019. De verwachting is echter dat de Duitse constructeur vasthoudt aan Lewis Hamilton en Valtteri Bottas en dat een deal snel beklonken wordt.

Met name de deal met Lewis Hamilton zou volgens het Duitse Auto, Motor und Sport op een paar details na en kannen en kruiken zijn. Het contract zou zelfs nog voor de GP van Frankrijk getekend kunnen worden: "De papieren worden op dit moment door advocaten van beide partijen bekeken. Het gaat nu om de laatste details" , zo citeert de Duitse publicatie Mercedes-kopstuk Niki Lauda.

"Als je als partners weet dat je wilt trouwen samen, dan maakt de datum eigenlijk al niet meer zoveel uit" , zo legt Lauda uit waarom de handtekening al met al zo lang op zich heeft laten wachten. Ook teamgenoot Valtteri Bottas zit nog zonder contract, maar Mercedes zou tevreden zijn over wat de Fin dit seizoen laat zien. Auto, Motor und Sport meent te weten dat wanneer de inkt van Hamilton's contract droogt, Mercedes om de tafel gaat zitten met Valtteri Bottas.

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden