Nicky Hayden's vader: "We hebben een wonder nodig"

22 mei 2017 14:28 Redactie

Toestand Nicky Hayden onveranderd


Nog steeds zijn er geen positieve berichten over de gezondheidstoestand van oud MotoGP kampioen Nicky Hayden. Sinds vorige week woensdag vecht de Amerikaan in Italië voor zijn leven na een fietsongeluk.

Afgelopen weekend vond de GP van Frankrijk in Le Mans plaats en veel rijders uiten daar hun bezorgdheid over de situatie rondom Nicky Hayden. Ook voormalige MotoGP kampioen Casey Stoner liet via Twitter weten dat hij begaan is met het lot van zijn vroegere rivaal.

"Het eerste waar ik na het wakker worden aan dacht, is 'strijd verder Nicky'!"

Sinds vorige week woensdag ligt Hayden als gevolg van een ernstig fietsongeluk in het Maurizio Bufalini ziekenhuis in Cesena. Volgens officiële berichten is zijn toestand helaas onveranderd en is zijn situatie nog steeds extreem kritisch.

Afgelopen weekend verschenen er plotseling allerlei berichten op internet waarin gesproken werd over het overlijden van Hayden. Dit werd onmiddellijk door het ziekenhuis tegengesproken. Vader Earl die om gezondheidsredenen niet naar zijn zoon toe kan, begrijpt niet waar deze berichten vandaan komen.

Tegenover RoadracingWorld.com verklaart vader Earl dat er inderdaad sprake is van een kritieke situatie maar weerlegt hij dat zijn zoon in een kunstmatige coma is gebracht. Volgens hem heeft er ook nog geen operatie plaatsgevonden.

"Al dat nep nieuws is verschrikkelijk. Wel hebben we een wonder nodig."
 

 

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen