Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Nico Hülkenberg: 'Auto voelde ongelofelijk goed aan'

Nico Hülkenberg heeft inmiddels zijn stoeltje van de RS18 afgestaan aan zijn teamgenoot Carlos Sainz. De Duitser kende een probleemloze ochtendsessie en stond zelfs langere tijd bovenaan de tijdenlijst.

Nu Carlos Sainz vanmiddag voor Renault in actie komt, is het de beurt aan Nico Hülkenberg om de aanwezige pers in de paddock te woord te staan. De Duitser rijdt alweer enige tijd mee in de Formule 1 maar is er tot nu toe nog niet in geslaagd om een podiumplek te scoren. Misschien dat daar dit jaar verandering in komt, de voortekenen voor Renault zijn in ieder geval veelbelovend. "Mijn eerste indruk is erg goed, het is echt een wereld van verschil met vorig jaar. We hebben enorm veel progressie gemaakt. De auto liep soepel en ook qua betrouwbaarheid ging het allemaal naar wens."

"We hebben vanochtend onze complete programma kunnen afwerken en dat is best bijzonder voor een eerste dag." Hülkenberg legde maar liefst 73 ronden af en noteerde uiteindelijk de vierde tijd van de ochtend. Bij Renault wisselen Hülkenberg en Sainz elkaar dagelijks af. Morgenvroeg begint Sainz en dan neemt Hülkenberg de middagsessie voor zijn rekening.

Viaplay
x
Live Reacties na dominante pole Verstappen