Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Niet Verstappen maar Hamilton favoriet voor de wereldtitel

Max Verstappen en Red Bull kenden uitstekende wintertests en lijken zich op te maken voor een goed Formule 1-seizoen. Desondanks is de Nederlander niet de ultieme favoriet voor de wereldtitel bij de bookmakers.

De epische titanenstrijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton krijgt mogelijk in 2022 een vervolg. Red Bull, Mercedes en Ferrari lijken uit te gaan maken wie er met de titel aan de haal gaat dit F1-seizoen. Verstappen, regerend kampioen, behoort tot een van de grote kanshebbers volgens de bookmakers. Zij zien Lewis Hamilton en de Red Bull-coureur als grote favorieten voor de titel. Daarbij geniet de Brit de voorkeur. Voor iedere euro die je inzet op de Mercedes-coureur krijg je er bij de wereldtitel van Hamilton 1,75 terug. Verstappen, die nog de snelste man was tijdens de testdagen in Bahrein, is goed voor 1,88 keer jouw inzet. De rivalen staan op eenzame hoogte bij de bookmakers. Charles Leclerc en George Russell zijn goed voor zeven keer jouw inzet mochten ze wereldkampioen worden. Het is opvallend dat Leclerc zoveel hoger ingeschat wordt dan Ferrari-teamgenoot Carlos Sainz die hem vorig jaar nog versloeg. Een gokje op de Spanjaard levert 14 keer jouw inzet op. En Sergio Perez dan? De Mexicaan zegevierde in 2021 eenmaal, maar wordt niet gezien als een titelkandidaat. Liefst 66 keer jouw inleg krijg je uitbetaald op het moment dat er een wonder gebeurt en Perez met de titel aan de haal gaat. Dat is zelfs meer dan een wereldtitel voor Lando Norris, die goed is voor 25 keer jouw inleg.

Kan Mercedes wederom domineren?

Het team van Mercedes wist sinds 2014 alle constructeurskampioenschappen op haar naam te schrijven. Het is dan allerminst verbazend dat de Duitse grootmacht ook voor 2022 torenhoog favoriet is. Met een quotering van 1,20 laten de bookies er geen twijfel over bestaan wie de grote favoriet voor de titel bij de teams is. Was Mercedes aan het 'sandbaggen' tijdens de tests? De kans op een titel voor Red Bull wordt veel kleiner geacht. Als Verstappen en Perez het Britse team aan de titel helpen wordt jouw inzet beloond met een factor 2,50. Ferrari, dat twee goede testweken kende, doet nauwelijks onder voor Red Bull. Jouw inzet krijg je driemaal terug mochten de Italianen voor het eerst sinds mensenheugenis weer de titel pakken. Als outsider kan het team van McLaren nog gezien worden. Liefst 14 keer wordt jouw inzet uitbetaald als zij de titel winnen. Het Britse team had grootse plannen, maar lijkt de stap naar de top nog niet gezet te hebben. Dan kan ook gezegd worden van de rest van het veld, waar Alpine (100 keer je inzet), en Aston Martin (150 keer je inzet), het middenveld volgens de bookies aan gaan voeren. Opvallend daarbij is dat Haas hoog wordt ingeschat. Het lelijke eendje van 2021 reed enkele razendsnelle ronden, waarmee het een positie in het middenveld wordt toegedicht. Williams wordt volgens de bookies het lelijke eendje van dit seizoen. Jouw inzet wordt x 750 gedaan mocht het Britse team de titel pakken.

Viaplay
x
Live Reacties na dominante pole Verstappen