'Nieuwe Red Bull beter dan verwacht'

17 feb. 2017 12:00 Redactie

Positieve geluiden over prestaties nieuwe Red Bull Racing


Vooropgesteld, het blijft koffiedik kijken hoe de teams gaan presteren in 2017. Red Bull zou echter in positieve zin verrast zijn met de data die ze vanuit de windtunnel krijgen, betreffende de nieuwe RB13. Deze cijfers zouden beter zijn dan verwacht.

F1-analist Ted Kravitz gaf in een gesprek met Sky Sports aan dat hij erg positieve geluiden hoort over de nieuwe Red Bull van Max Verstappen en Daniel Ricciardo. De testresultaten overtreffen de verwachtingen van het team. 

"De data uit de windtunnel en die van de ontwerpers van het team is veelbelovend. Dat hoor ik vanuit diverse bronnen binnen het team. De cijfers zouden beter zijn dan de verwachtingen die men van tevoren had."

"Ik verwacht dat Mercedes serieus op de proef wordt gesteld. Mogelijk is Red Bull in de eerste races zelfs in het voordeel ten opzichte van hun."

"Het zou een prachtig verhaal zijn! Red Bull met Ricciardo en Verstappen, die het gevecht met Bottas en Hamilton aan kunnen. Dat maakt het interessant dat Allison nu bij Mercedes zit. Hij is de man die op alle innovaties van Newey een antwoord weet."

Foto: Red Bull Contentpool

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen