Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ocon niet blij met teamgenoot Perez na nieuwe touché

De beide Force India coureurs kwamen wederom in aanraking met elkaar in de eerste bocht. Sergio Perez liet geen enkele ruimte voor teamgenoot Esteban Ocon. De jonge Fransman verloor een aantal plaatsen doordat hij via de uitloopstrook zijn weg moest vervolgen.

Bij het incident in de eerste bocht liep Ocon schade op aan zijn vloer. Na afloop vindt hij het jammer dat Perez in de eerste bocht wat wild te werk ging. " Het was een chaotische start, maar ik weet niet wat Perez deed. Volgens mij miste hij zijn rempunt, maar hij reed mijn vloer kapot. De schade had erger gekund en we hebben nog altijd met twee auto's punten gescoord." " Dat is een mooi resultaat na een lastig weekend en goed om de eerste helft van het seizoen mee af te sluiten."

Teamgenoot Sergio Perez beschadigde zijn voorvleugel, maar rept niet over het incident met zijn teamgenoot. " Ik had wat schade aan mijn voorvleugel, maar had daar weinig last van in het vervolg van de race. Ik had veel problemen met de auto dit weekend en ben blij dat ik punten kon scoren." Teambaas Bob Fernley spreekt van een raceongeval. " Het is gewoon een incident in de eerste bocht, waarbij de ene auto de andere wat raakte. We hebben met beide coureurs een goed resultaat gescoord, dus maak ik hier verder geen groot probleem van. Dit kan gebeuren met de drukte in de eerste bocht. Esteban verloor er wat tijd en plaatsen mee, maar uiteindelijk was het geen drama."

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden