Ook Sauber komt met een grote upgrade in Barcelona

02 mei 2017 16:31 Redactie

Sauber brengt nieuwe onderdelen mee naar GP van Spanje


Het Formule 1 team van Sauber brengt ook een upgrade mee naar Spanje. Deze moet het team verder naar voren helpen in de komende races.

Pascal Wehrlein en Marcus Ericsson vechten vaak een eenzame strijd uit. Tijdens de GP van Rusland kwamen ze in het stuk niet voor, mede door de overjarige Ferrari motor. In Barcelona moet het een stuk beter gaan hoopt Pascal Wehlein.

"Ik voelde me niet prettig in de auto in Rusland. Al vanaf de vrijdagtrainingen wisten we dat het een lastige baan voor ons zou zijn. We kampten met bandenproblemen, waardoor we de banden niet op de juiste temperatuur kregen. Ik voel me niet erg comfortabel in de auto dit weekend. Het team moet nu de data analyseren zodat we de redenen hiervoor kunnen vinden."

In Barcelona krijgt ook de Sauber een upgrade. Traditioneel zien we veel 'nieuwe auto's' tijdens de GP van Barcelona. Lees ook onze analyse over de nieuwe bolides voor de GP van Spanje.

"Ik hoop dat we in Barcelona beter voor de dag komen. We hebben dan diverse upgrades op de Sauber zitten." blikt Wehrlein hoopvol vooruit.

Foto: Sauber F1

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen