Pascal Wehrlein niet blij met domme actie Button

29 mei 2017 09:30 Redactie

Pascal Wehrlein ongedeerd na crash met Button


Pascal Wehrlein kende bepaald geen goed weekend in Monaco. Waar de Sauber coureur normaal nog wel voor een verrassing zorgt en doordringt tot Q2, zat het er dit keer totaal niet in.

Ook in de race had Wehrlein het lastig en reed hij onopvallend zijn rondjes in de achterhoede van het veld. Dit veranderde echter snel toen niemand minder dan Jenson Button hem aantikte in Portier. De Duitser belandde vervolgens met zijn Sauber op de zijkant tegen de bandenstapel. Gelukkig bleef hij bij deze klapper ongedeerd maar doordat hij met zijn hoofd tegen de bandenstapel aankwam, moet hij toch even voor een check naar het ziekenhuis.

Wehrlein miste het begin van dit Formule 1 seizoen door een blessure aan zijn nek en rug als gevolg van een crash tijdens de Race of the Champions. Uit voorzorg zal hij nu wel een scan laten maken.

Na afloop wilde de Sauber coureur dan ook niet te lang stil blijven staan bij zijn crash in Monaco.

"Het was een domme actie van Jenson Button, je kunt daar gewoon niet inhalen. Voor ik het wist lag ik op mijn zij tegen de bandenstapels aan. Ik voel me in orde, maar ik zal wel een scan moeten ondergaan om nek en rug te laten controleren."

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen