Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Perez krabbelt ietwat terug na geïrriteerde opmerkingen richting Red Bull

Sergio Perez leek tijdens en vlak na de GP van Spanje niet helemaal blij te zijn met de teamorders van Red Bull. Even later komt hij ietwat terug op zijn woorden en legt hij uit dat de situatie intern wordt besproken.

Sergio Perez lag tijdens de GP van Spanje enige tijd voor teamgenoot Max Verstappen, maar na teamorders moest hij de regerend wereldkampioen voorbij laten gaan. Hier was hij in eerste instantie niet echt over te spreken. Na afloop van de race kon hij zijn frustraties niet verbergen. "Het is niet eerlijk", zei hij onder meer op de radio. "We moeten hier over gaan praten", riep hij direct na de race. Wat later komt Perez terug op zijn woorden en krabbelt hij ietwat terug. "Het was een beetje in the heat of the moment ", zegt hij bij Viaplay als hem wordt gevraagd naar wat hij vindt van de situatie. Perez wil de situatie graag rustig voorleggen aan Red Bull. "Ik moet met mijn team praten om het een en ander te begrijpen van wat er precies gebeurde tijdens de race."

Perez: 'Uiteindelijk is dit het beste voor het team'

Perez is vooral blij voor Red Bull na een sterke comeback ten opzichte van Ferrari. "Het is een geweldig teamresultaat, een 1-2. Het is het beste waar we op konden hopen en we leiden nu het constructeurskampioenschap. Daar ben ik erg blij mee." De teamorders worden verder 'intern besproken', aldus de Mexicaan. "Uiteindelijk is het een geweldig teamresultaat", zo zegt hij niet voor het eerst.

Viaplay
x
Live Reacties na dominante sprintrace overwinning Verstappen