Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Perez niet bang voor Ricciardo bij Red Bull: "Het verandert niets voor mij"

Kan Daniel Ricciardo in de toekomst aanspraak maken op het zitje van Sergio Perez? De teamgenoot van Max Verstappen maakt zich daar totaal niet druk om. Sterker nog, hij juicht de komst van de Australiër naar het team toe.

Sergio Perez heeft vanaf 2023 Daniel Ricciardo achter zich in de rangorde staan bij Red Bull. De Honey Badger is vanaf dan namelijk de derde coureur van het team. De Mexicaan maakt zich echter geen moment zorgen over de de komst van de achtvoudig Grand Prix-winnaar. In gesprek met Sky Sports laat hij weten dat hij geen extra druk voelt. Die druk is er immers altijd al in de Formule 1. "Ik ben heel relaxed. We staan altijd onder druk in de paddock, dus dit verandert aan mijn kant eigenlijk helemaal niets."

Goede toevoeging

Perez denkt dat Ricciardo een goede toevoeging is aan de renstal. Bovendien kan hij prima door een deur met de goedlachse Australiër. "Het is een geweldige prestatie voor het team om iemand als Daniel Ricciardo naar het team te kunnen halen. Hij gaat veel bijdragen aan ons team. Het is een geweldige gast, een van de mensen in de paddock met wie ik het beste op kan schieten." "Dus ja, het is gewoon geweldig om hem erbij te hebben. Het verandert niets voor mij", aldus Checo.

Viaplay
x
LIVE Reacties na bizar einde sprintkwalificatie