Race-inventaris van Manor gaat onder de hamer

18 mrt. 2017 13:59 Redactie

Spullen van Manor worden verkocht


Na een turbulente winter lukte het Manor Racing niet om het seizoen 2017 te halen. Het team ging begin dit jaar failliet en kort geleden werd ook het moederbedrijf failliet verklaard. Voor degene die er nog een slaatje uit willen slaan, de spullen van Manor gaan binnenkort onder de hamer.

Een van de kopstukken van de veiling is het 2017-windtunnelmodel dat Manor fabriceerde voor het komende seizoen (zie foto onderaan artikel). Dit prototype gaf begin dit jaar al een goed beeld van hoe de nieuwe bolides eruit zouden gaan zien. Naast het windtunnelmodel zullen ook heel veel spullen uit de periode 2014-2015 worden geveild. Hierbij moet vooral gedacht worden aan de 'kleinere' dingen, zoals overalls, onderdelen, teamkleding, enzovoorts.

Maar naast de 'kleinere' dingen staan er ook nog wat grote dingen op de veilingslijst. Zo worden er vier auto's  uit het seizoen 2015-2016 geveild, zonder de Mercedes-motor. Daarnaast worden ook veel auto-onderdelen geveild, zoals de banden, voorvleugels, achtervleugels, panelen, stuurtjes en stukken bodywork.

Daarnaast worden ook veel commerciële attributen geveild, zoals spandoeken, vluchtboxen en sponsorartikelen. Voor de liefhebber van Manor Racing een uitgelezen kans om de gok te wagen en wellicht voor weinig een stukje vergane glorie te bemachtigen. De veiling wordt georganiseerd door Gordon Brothers.

manor 2017

Foto: Manor F1

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen