RACINGNEWS365 VERSTERKT REDACTIE MET RENÉ OUDMAN

27 jun. 18:45 Ruud Dimmers 1 reacties
Auto- en motorsportplatform Racingnews365 blijft aan de weg timmeren en bouwt haar succesformule verder uit. Onderdeel hiervan is de komst van Formule 1-journalist René Oudman die overkomt van GPupdate/Motorsport.

Het succes van Racingnews365 is niet onopgemerkt gebleven in het medialandschap. In enkele jaren denderde de succesvolle trein door om de koppositie onder de Nederlandse F1-sites te veroveren. Ook achter de schermen staan nog tal van ontwikkelingen op stapel, waarmee Racingnews365 de toonaangevende autosportsite van Nederland, en ver daarbuiten moet worden.

Met het strikken van Formule 1-journalist René Oudman wordt invulling gegeven aan de verdere uitbreiding en professionalisering van het journalistieke team. Eigenaar Ruud Dimmers is blij met de komst van Oudman.

“René is een van de toptalenten uit de Nederlandse autosportjournalistiek. Hij heeft een bewezen trackrecord en met GPupdate/Motorsport mooie dingen gedaan. Een echte petrolhead en F1-kenner in hart en nieren met een vlotte pen.”

“De komst van René past perfect bij onze ambities om een belangrijke internationale speler te worden in de wereld van de Formule 1. Met zijn kennis, netwerk en ambitie ben ik ervan overtuigd dat hij ons de extra PK’s levert die wij zoeken om de wereld te veroveren.”

René Oudman is naast journalist en vakidioot ook een kennisbank als het gaat om de Formule 1. Zo won hij dit jaar met zijn team de F1-quiz van Rob van Gameren en Joe van Burik.

“Racingnews365 voelt als een warm bad voor mij. De redactie bestaat uit echte Formule 1-kenners die vol met passie voor de sport zitten. Met mijn ervaring en netwerk ben ik een toegevoegde waarde voor dit team en ik kijk ernaar uit om onderdeel uit te mogen maken van dit prachtige en ambitieuze bedrijf.”

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen