© Alfa Romeo

Nieuwsoverzicht

Raikkonen hoopvol: "Alfa Romeo doet mee"

Kimi Raikkonen klokte in de Alfa Romeo de zesde tijd op de vrijdag, zowaar een veelbelovend begin. Hoewel de Fin er niet teveel conclusies aan wil verbinden erkent hij dat het inderdaad ook veel slechter uit had kunnen vallen.

"Puur kijkend naar de rondetijden van vandaag is het moeilijk om te zeggen of we echt zo goed zijn als de zesde tijd doet vermoeden. Ik denk dat er morgen na de kwalificatie veel meer duidelijk wordt, maar het lijkt wel vast te staan dat we niet heel slecht zijn", zo laat Raikkonen tegenover de verzamelde pers weten.

Wie snel een blik werpt op tijdenlijst zou kunnen denken dat Raikkonen nog altijd de teamgenoot is van Sebastian Vettel, zo kort staat hij achter de Ferrari-coureur, maar de coole Fin laat zich niet verleiden tot enthousiasme door dat bijzondere gegeven: "Het maakt niet dat ik nu door het dolle heen ben."

Kimi Raikkonen vat tot slot zijn eerste vrijdag kort en treffend samen, geheel zoals we van hem gewend zijn: "De dag was niet slecht, maar als we de setup nog wat kunnen verbeteren, zit er nog wel wat meer in."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen