Red Bull Racing en Citrix gaan nauwer samenwerken

09 jan. 20:06 Redactie

Red Bull breidt partnership met Citrix verder uit.


Het formule 1 team van Red Bull Racing en softwarebedrijf Citrix breiden hun samenwerking verder uit. Dat maakte het formule 1 team van Max Verstappen vandaag wereldkundig. Beide partijen zijn al sinds 2007 aan elkaar verbonden.

In een sport waar reactietijd zo cruciaal is, en de snelheid waarmee een formule 1 team kan reageren op veranderende condities het verschil maakt tussen winst en verlies, is Citrix de perfecte partij. Dat is de strekking van het persbericht van Red Bull Racing.

Beide partijen gaan nauwer samenwerkingen, waarmee het formule 1 team een voordeel hoopt te behalen op de concurrentie. Citrix wordt de nieuwe 'Innovation Partner' van het Red Bull team. Het bedrijf is gespecialiseerd in virtualisatie en netwerktechnologie. Het doel van de samenwerking is om op innovatief vlak de mogelijkheden van het F1 team richting de toekomst te versterken.

citrix red bull

Teambaas Horner is blij met de intensievere samenwerking: "De samenwerking met Citrix zorgt ervoor dat onze engineers effectiever kunnen samenwerken, overal ter wereld. De mogelijkheid hebben om te innoveren en snel te kunnen reageren op veranderingen is een cruciaal element in de formule 1. We zien deze samenwerking als een kans om onze engineers meer support te geven bij het realiseren van betere prestaties voor de raceauto's."

 

 

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen