Red Bull: 'Max Verstappen viel stil met hydraulisch probleem'

24 jun. 2017 13:46 Redactie

Max Verstappen moet derde vrije training vroegtijdig staken


De derde vrije training verliep niet geheel volgens plan voor Max Verstappen. De Nederlander viel stil en moest daarmee zijn training vroegtijdig staken.

Verstappen had op dat moment de vierde tijd genoteerd. Uiteindelijk eindigde de Nederlander op de zesde positie, bijna een seconde achter de snelste tijd van Valtteri Bottas. Gelukkig voor Verstappen lijken de problemen opgelost te zijn voor de kwalificatie, die om 15:00 uur Nederlandse tijd start. Het team laat via Twitter weten dat de wagen van Max een hydraulisch probleem had, waardoor hij de wagen moest stilzetten.

Het team werkt momenteel met man en macht om de wagen op tijd klaar te hebben voor de kwalificatie. In die kwalificatie hoopt Max Verstappen te kunnen stunten, al vreest hij dat Mercedes en Ferrari nog een tandje zullen bijschakelen. "Als er bij Mercedes en Ferrari iets mis gaat, dan kunnen we misschien wel voor een verrassing zorgen", vertelde Verstappen gisteren bij Ziggo Sport.

De kwalificatie van de Grand Prix van Azerbeidzjan begint vanmiddag om 15:00 uur en is uiteraard live te volgen bij Racingnews365 middels ons liveblog!

https://twitter.com/redbullracing/status/878570926312497155

Foto: Red Bull Contentpool

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen