© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Red Bull: "Onze coureurs mogen gewoon risico's nemen"

15 mrt. 18:00 Joe van Burik 2 reacties
Christian Horner staat Max Verstappen en Pierre Gasly toe om gekke dingen te doen. Lewis Hamilton heeft dat volgens zijn eigen teambaas zelfs nodig om in vorm te blijven.

Tijdens de persconferentie voor de Grand Prix van Australië werd een vraag gesteld over de escapades van Lewis Hamilton. De viervoudig wereldkampioen staat erom bekend in zijn vrije tijd allerlei activiteiten te ondernemen, van motorrijden tot skydiven.

"Natuurlijk maak ik me daarover altijd wel een beetje zorgen", aldus Mercedes-teambaas Toto Wolff.

"Vorig jaar was het nog komisch toen ik Lewis en andere personeelsleden opeens niet kon bereiken. Bleek dat ze aan het motorracen waren op Jerez! Maar Lewis is geen 18 of 19 meer en weet prima wat wel en niet kan. Hij geniet van die activiteiten en gebruikt ze, net als zijn passie voor mode, om even weg te zijn van het racen. Hij komt dan nog sterker terug. De één gaat mediteren in India, de andere skydiven. Weer een ander gaat op vrouwenjacht."

Christian Horner gaat er zelfs prat op dat zijn coureurs vrij gelaten worden in hun gekkigheid. De Red Bull-teambaas: "Wij zijn Red Bull, dus je weet het: zonder risico geen plezier! We moedigen onze coureurs niet aan om extra nadrukkelijk risico's te nemen, maar ze mogen gewoon hun levens leiden. Onlangs gingen we nog met ze surfen - al was Max bang om door een haai gebeten te worden - dat is al sinds 1963 ofzo niet meer voorgekomen!"

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen