Relatie Kvyat en Sainz onder druk?

26 apr. 2017 12:10 Redactie

Kvyat: 'Eigenlijk zijn Sainz en ik nooit vrienden geweest'


Daniil Kvyat en Carlos Sainz hebben een zakelijke relatie met elkaar. De teamgenoten bij Toro Rosso zullen nooit vrienden worden, maar de Rus hoopt dat de situatie niet explodeert.

Vorig seizoen werd Kvyat na vier races terug gezet van het grote Red Bull Racing naar Scuderia Toro Rosso. Daniil maakte een moeizaam jaar door, maar rechtte eind van vorig seizoen zijn rug en maakte het Sainz lastig. Dit seizoen zijn beide talenten weer op elkaar aangewezen en streven ze eenzelfde doel na: Scoren, indruk maken en een kans afdwingen bij een topteam.

De Rus is duidelijk dat hij nooit vrienden zal worden met Sainz. "Carlos en ik zijn eigenlijk nooit vrienden geweest. De onderlinge communicatie is goed en we hebben respect voor elkaar. Op de baan vechten we tot het uiterste met elkaar." laat Daniil aan Sport FM weten.

"We hebben nog niet het punt bereikt dat we constateren dat er een probleem is. Ik hoop ook dat dit niet gaat gebeuren, maar alles is mogelijk. Ik hoop dat we die grens niet overgaan." 

Een bijzondere uitspraak van Kvyat die in de openingsfase van de GP van Bahrein wel in de clinch lag met zijn teamgenoot. Is er wederom sprake van frictie tussen de teamgenoten bij Scuderia Toro Rosso?

Foto: Red Bull Contentpool

 

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen