Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Renault haalt voor GP Brazilië uit naar 'zeurende' Verstappen

Dat Max Verstappen niet kan wachten tot de samenwerking met Renault erop zit, is inmiddels bekend. De 21-jarige Nederlander liet zich ook dit seizoen meermaals negatief uit over de Franse motorenbouwer. Dit is Renault niet in de koude kleren gaan zitten.

In haar voorbeschouwing op de Braziliaanse Grand Prix haalt de geelzwarte brigade uit naar de Red Bull-coureur. De Nederlander wordt weggezet als een zeurkous.

Te lezen valt: "De feestelijke stemming is een van de overeenkomsten tussen Mexico en Brazilië. Een andere parallel vormt het grote inwonersaantal, zowel Mexico-Stad als São Paulo huisvest bijna twintig miljoen burgers." Daarna volgt het vileine stukje: "Dat is ongeveer hetzelfde aantal als het aantal keren dat Max Verstappen dit jaar over iets heeft gezeurd." Renault verspreidt voor elke Grand Prix een voorbeschouwing, zoals elk Formule 1-team doet. De Franse stal staat erom bekend vaak met een kwinkslag berichten de wereld in te brengen. Zo is het Twitter-kanaal van de nummer vier van het constructeurskampioenschap een van de best bezochte van de Formule 1, puur omdat er vaak met een knipoog wordt verteld.

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'