Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo brengt statement uit over zijn toekomst bij McLaren

Is het zitje van Daniel Ricciardo bij McLaren in gevaar? Als het aan de Australiër zelf ligt niet. Hij is gecommitteerd aan zijn team en de Formule 1.

Daniel Ricciardo is momenteel een van de meest besproken coureurs in de Formule 1. En niet op een positieve manier. Zijn prestaties bij McLaren blijven het afgelopen half jaar achter en er wordt openlijk gespeculeerd over zijn toekomst en gezaagd aan zijn stoelpoten. De geruchtenstroom kwam de laatste tijd dan ook op gang. Zou hij vervangen worden bij McLaren? De Australiër heeft een contract tot einde 2023, maar er zouden opties zijn waardoor hij of zijn team deze aan het einde van dit jaar eenzijdig konden beëindigen.

Ricciardo: "Ik wil dit nog steeds, meer dan ooit"

Pierre Gasly, Oscar Piastri en zelfs Alexander Albon. Allemaal zijn het namen die de afgelopen dagen en weken in verband werden gebracht met het stoeltje naast Lando Norris bij McLaren. Maar Daniel Ricciardo wil er niets van weten en zag zich deze woensdag zelfs genoodzaakt om met een statement te komen over zijn toekomst. "Er zijn veel geruchten over mijn toekomst in de Formule 1, maar ik wil graag dat jullie het van mij horen. Ik ben toegewijd aan McLaren tot aan het einde van het volgende seizoen en ik ben niet van plan om weg te lopen van de sport." "Ik snap dat het niet altijd even makkelijk is geweest, maar wie zou nou willen dat het makkelijk is!? Ik werk kei- en keihard samen met het team om mezelf te verbeteren en de auto weer vooraan de grid te brengen, waar deze thuishoort. Ik wil dit nog steeds, meer dan ooit. Tot in Frankrijk. Daniel." Duidelijke taal van de meervoudig Grand Prix-winnaar.

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden