© Renault

Nieuwsoverzicht

Ricciardo: "Merkwaardig probleem met Renault in Melbourne"

15 mrt. 15:33 Joe van Burik 2 reacties
Daniel Ricciardo stuitte op een merkwaardig euvel tijdens zijn eerste vrije trainingen in de Formule 1 in dienst van Renault. Opeens paste de Australiër niet meer in zijn gordels.

"Het was heel gek, want opeens zaten m'n gordels vanochtend te los", stelde Australiër na afloop van de trainingen. "Ze hebben wat aanpassingen gedaan maar we kregen ze niet strak. Ik snap er niks van, opeens klopte het niet meer. Ik ben niet opeens dik geworden - ik heb deze week niet eens tijd gehad om te eten!"

In eerste sessie moest hij genoegen nemen met een schamele zeventiende tijd, in de middag werd hij netjes achtste, vlak achter teamgenoot Nico Hülkenberg.

Ricciardo: "Ik heb nog steeds veel te leren over de auto, ook over de afstellingen. Nico heeft meer kennis dus ik moet van hem leren - hopelijk is dat over een tijdje ook omgedraaid. Voor nu ziet de auto er niet slecht uit. Alleen de long run was niet geweldig. Die van Nico was wel een stuk beter, dus dat is gunstig."

De Australiër mikt op een plekje achter de topteams: "Als we zevende en achtste kunnen worden, is dat een goed begin van het seizoen. Maar ik heb geen idee wat we moeten verwachten. Kijk ook vooraan: Mercedes en Red Bull vooraan, maar ik verwacht dat Ferrari daar op zaterdag ook staat."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen