Russell aan vooravond Grand Prix-debuut: "Bizar gevoel, zoveel emoties!"

15 mrt. 16:00 René Oudman 0 reacties
Het is zeer onwaarschijnlijk dat George Russell en zijn familie zondag 17 maart 2019 ooit zullen vergeten. Op die zondag maakt de 21-jarige Brit namelijk zijn debuut als Formule 1-coureur tijdens de Grand Prix van Australië.

Russell, die vorig jaar het Formule 2-kampioenschap op zijn naam schreef, neemt dit seizoen plaats achter het stuur van de Williams FW42. De jongeling wordt vergezeld door de terugkerende Robert Kubica. In een exclusief gesprek met RacingNews365 laat Russell weten allerlei verschillende emoties te voelen, vlak voor zijn grote moment.

"Ik voel trots, opwinding, nervositeit, eigenlijk allerlei emoties. Ik wist natuurlijk niet wat ik hiervan moest verwachten maar doordat het zo ongelooflijk druk is geweest, zijn we voor we het door hadden al in Australië aanbeland", spreekt Russell.

"Het is niet dat ik wekenlang thuis heb zitten wachten op dit moment, aslof ik naar de klok heb zitten staren. Het is echt heel erg druk geweest. We willen het maximale uit alles halen en op die manier blijf je constant bezig. Ik kan niet wachten om eindelijk achter het stuur van de Williams plaats te nemen als de startlichten doven en ik mijn eerste Grand Prix zal rijden! Ga er maar vanuit dat ik alles zal geven wat ik in me heb", besluit het Britse talent, dat wordt uitgeleend door Mercedes, erg strijdlustig.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen