Sebastian Vettel: "Alonso is welkom bij Ferrari"

15 mei 2017 19:15 Redactie

Vettel heeft geen problemen met Alonso als teamgenoot


Zowel Sebastian Vettel als Fernando Alonso zijn in het bezit van een aflopende contract in de Formule 1. Vettel heeft het momenteel prima naar zijn zin bij Ferrari maar Alonso is natuurlijk een ander verhaal.

Of Vettel inderdaad Ferrari gaat verlaten voor een nieuw avontuur is nog maar de vraag. De Duitser wint voor het eerst in lange tijd weer races en kan zich duidelijk meten met de heren van Mercedes. Een verlenging bij Ferrari is dan ook wel een reële optie. Fernando Alonso daarentegen beleeft bij McLaren het meest dramatische seizoen uit zijn lange carrière. Hij maakt er dan ook geen geheim van dat hij voor 2018 alle opties open houdt.

Een overstap naar Ferrari behoort zeker tot de mogelijkheden omdat Raikkonen ook slechts beschikt over een jaarcontract. Voor Alonso betekent het dan een weerzien met zijn vroegere team en een eerste kennismaking met Vettel als teamgenoot.

Aan Motorsport Total laat Sebastian Vettel in ieder geval weten geen moeite te hebben met Alonso als teamgenoot.

"Je moet bereid zijn om tegen iedere coureur te rijden. Ik hou mij alleen bezig met mijn eigen contract, niet met die van anderen. Het is natuurlijk ook niet mijn beslissing. Maar zoals gezegd, ik ben bereid om het tegen iedereen op te nemen."
Foto: Ferrari F1

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen