Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Sebastian Vettel vreest dominante overwinning Mercedes in Brazilië

Sebastian Vettel moest lijdzaam toezien hoe Mercedes de vrijdagsessies in Brazilië domineerde. In beide sessies waren de coureurs van Mercedes de snelste en kwamen zowel Ferrari als Red Bull niet in de buurt. Vettel is dan ook bang dat Mercedes niet meer te achterhalen is dit weekend.

Vooral Lewis Hamilton was snel op de vrijdag. De Brit zette zelfs een nieuwe baanrecord neer, terwijl Vettel bleef steken op zo'n zes tienden van Hamilton. "Mercedes ziet er erg sterk uit" , is de conclusie van Vettel na afloop van de vrijdag in Brazilië. "Ik denk dat ze allebei sneller zijn momenteel. Het wordt heel lastig om Mercedes nog bij te halen dit weekend" , vervolgt Vettel.

Vettel denkt dan ook vooral te vechten met Red Bull dit weekend, ook in de regen. "Mercedes is moeilijk te verslaan, op alle banden en in alle weersomstandigheden. Wij zullen waarschijnlijk gaan strijden met Red Bull dit weekend." "Als we de balans verbeteren dan kunnen we nog een stap maken. Maar het zal sowieso moeilijk worden om de concurrentie te verslaan dit weekend" , besluit Vettel enigszins positief.

Viaplay
x
Breaking FIA verwerpt protest Aston Martin