Stroll, Palmer en Alonso in FIA persconferentie

08 jun. 2017 11:00 Redactie

Thuisrijder Stroll uitgenodigd voor persconferentie


Vandaag begint het raceweekend voor de Grand Prix van Canada. Traditiegetrouw wordt er dan afgetrapt met het verplichte praatje met de pers.

Donderdag zijn de coureurs aan de beurt waarna op vrijdag de teambazen, technische directeuren en engineers hun zegje mogen doen. Ook staat er voor vrijdag een persconferentie gepland met de nieuwe eigenaren van de Formule 1, Liberty Media, over de toekomst van de sport.

Voor vandaag zijn thuisrijder Lance Stroll (Williams), Sergio Perez (Force India), Lewis Hamilton (Mercedes), Marcus Ericsson (Sauber), Fernando Alonso (McLaren) en Jolyon Palmer (Renault) opgeroepen. De persconferentie begint om 11.00 uur Canadese tijd, dat wil zeggen om 17.00 uur Nederlandse tijd.

Vrijdag kan de pers dan vragen stellen aan James Allison (Mercedes), Maurizio Arrivabene (Ferrari), Günther Steiner (Haas F1), Jody Egginton (Toro Rosso), Yusuke Hasegawa (Honda) en Paddy Lowe (Williams). Deze sessie begint om 16.00 uur plaatselijke tijd en dat is dan 22.00 uur Nederlandse tijd.
Foto: Williams F1

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen