Red Bull Racing Max Verstappen merchandiseOfficiële Red Bull Racing Merchandise van Max Verstappen

Sinds mei 2016 is Max Verstappen een van de officiële Formule 1 coureurs van het team van Red Bull Racing.

Racingnews365 verkoopt alle officiële merchandise in onze formule 1 shop. Klik hier en bestel jouw red bull merchandise van Max Verstappen.

Bij zijn debuut voor Red Bull wist de Nederlander direct de GP van Spanje te winnen. Nog nooit eerder was er zoveel aandacht van media en fans vanuit Nederland voor de Formule 1. Dit allemaal door de komt van Max de zoon van Jos Verstappen en moeder Sophie Kumpen.

Max Verstappen heeft tot op heden de wereld versteld doen staan. Alle auto’s of karts waarin Max plaats nam turnde hij om tot winnende bolides. Zo was Max Verstappen wereldkampioen karten en won hij 10 races in het Formule 3 kampioenschap en daarnaast nog eens de Masters op het circuit van Zandvoort. Dit alles heeft Max Verstappen bepaald geen windeieren gelegd door op 18 jarige leeftijd een contract te teken bij Red Bull Racing en de jongste formule 1 winnaar ooit te worden.

Ben je ook fan van Verstappen geworden? Wil je ook een leuke Verstappen cap of polo? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bezoek de shop via onderstaande link.

Max Verstappen Red Bull Racing merchandising

We zien ze steeds vaker in Nederland en langs de circuits en eerlijk is eerlijk het is een mooi gezicht als die Max Verstappen caps en Red Bull Racing shirts.

 

Red Bull Racing polo

Deze prachtige polo is verkrijgbaar in diverse maten van maat S tot en met maat XXL.

Bestel Max Verstappen Red Bull Racing Polo

max verstappen red bull polo

max verstappen red bull polo

 

Max Verstappen Red Bull Racing cap

De bestseller onder de Max Verstappen merchandise van Red Bull Racing. Populair van jong tot oud. Bestel hem vandaag nog en heb hem morgen in huis.

Bestel Max Verstappen Red Bull Racing Cap

Red Bull cap

Red Bull cap

Max Verstappen Red Bull Racing shirt

Een leuk shirt van Red Bull Racing in Max Verstappen uitvoering, compleet met de handtekening van Max. Leverbaar in de maten S tot en met XXL.

Bestel Max Verstappen Red Bull Racing shirt

max verstappen red bull shirt

max verstappen red bull shirt

 

 

 

Dit is slechts een greep uit het complete assortiment van officiële merchandise van Red Bull Racing en Max Verstappen. De kleding wordt gemaakt door het kwaliteitsmerk Puma.

Bezoek de Formule 1 shop voor alle Formule 1 Merchandise. Allemaal officiële merchandise en in veel gevallen vandaag besteld, morgen nog in huis.