© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

"Toto Wolff maakt zich vooral zorgen om zijn eigen team Mercedes"

13 mrt. 16:48 Aaron Deckers 0 reacties
Volgens Christian Horner is Toto Wolff nu niet erg bezig met Red Bull, maar wordt er vooral gefocust z'n eigen renstal. De Brit blikt vol vertrouwen vooruit op het nieuwe Formule 1-seizoen in een exclusief interview met de Gazzetta dello Sport.

De afgelopen jaren kon het team van Red Bull af en toe meestrijden om de overwinningen. In 2018 werden er vier races gewonnen door Daniel Ricciardo en Max Verstappen. Daadwerkelijk een gooi naar de titel te doen, was er echter niet bij. Het is afwachten of de nieuwe Honda-motor direct het laatste zetje zal geven om daar verandering in te brengen.

Horner: "De Honda-motor presteerde in elk geval gedurende de wintertests. We hebben flink wat kilometers kunnen maken en daarnaast bleek de motor meer pk’s te leveren dan de Renault-motor van vorig seizoen. We hopen met deze motor dan ook het gat te dichten naar de teams van Mercedes en Ferrari. De Honda-motor kan daarvoor zorgen als we met een betere krachtbron dan voorheen op meerdere circuits beter uit de voeten kunnen."

De Brit reageerde daarnaast op de vraag of het team van Mercedes zich zorgen moet maken om het team van Red Bull: "Het wordt dit jaar gewoon een heel zwaar seizoen. Ik denk dat Toto Wolff op dit moment vooral bezorgd is om zijn eigen team."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen