Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

"Tweede plaats Verstappen indrukwekkender dan overwinning Hamilton"

De lovende kritieken over Max Verstappen vullen de diverse nieuwsmedia snel. Ook voormalig F1-coureur en analist Martin Brundle looft het optreden van Max Verstappen.

In zijn column voor Sky Sports geeft Martin Brundle aan dat wat hem betreft Max Verstappen de grootste ster was in de straten van Singapore: "De tweede plaats van Verstappen was zo mogelijk nog indrukwekkender dan de overwinning van Lewis Hamilton."

Tot een direct gevecht tussen de twee kwam het niet, ook al kwam Verstappen door toedoen van achterblijvers even heel dicht onder de achtervleugel van Lewis Hamilton te zitten. Jammer, zo oordeelt Brundle: "Ik zou deze tweee in de toekomst graag vaker wiel aan wiel willen zien racen."

Verstappen zag op enig moment wel een rode Ferrari naast hem opdoemen toen hij terugkeerde op de baan na wat Brundle typeert als 'machtig snelle stop': "Verstappen won dat gevecht, omdat hij nou eenmaal aan de binnenkant zat, terwijl Vettel aan zijn titelkansen moest denken. Hij koos ervoor niet in een gat te duiken, waar Esteban Ocon in de openingsronde wél vasthield aan de buitenkant."

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'