Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verhitte Max Verstappen: "Het was oké vandaag"

Max Verstappen klokte in de eerste en tweede vrije training respectievelijk de tweede en derde tijd. In de eerste oefensessie stonden beide 'Bulls' zelfs bovenaan, dus Verstappen is niet geheel ontevreden na de eerste dag in Singapore.

"Het was eigenlijk wel oké vandaag, maar we kunnen ons zeker nog verbeteren", zo laat Max Verstappen kort na de tweede oefensessie in gesprek met Sky Sports F1 weten.

"Perfect was de dag zeker niet, maar we zien wel wat er morgen gebeurt", vervolgt Verstappen, die nog maar eens benadrukt dat hij niet denkt mee te kunnen doen om de poleposition: "We zijn niet in staat om mee te vechten om de poleposition, maar zullen natuurlijk ons best doen om het maximale eruit te halen. De wagens zijn hier dit jaar overigens behoorlijk snel." Max Verstappen weet nog niet wat het plan gaat zijn voor wat betreft de bandenstrategie. Hij heeft daarvoor ook nog geen voorkeur, hetgeen aantoont dat alle compounds zich onder de warme omstandigheden goed houden. Max Verstappen zelf moest wel even slikken na zijn hernieuwde kennismaking met de Singaporese warmte: "Het is echt heel erg warm hier, en hoewel ik natuurlijk wist wat ik kon verwachten was dat best even wennen."

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden