Verstappen: "Alleen met een overwinning mogen we tevreden zijn"

14 mrt. 13:29 Ruud Dimmers 1 reacties
Dit weekend krijgt Max Verstappen op veel vragen een antwoord tijdens de Grand Prix van Australië. De belangrijkste van allemaal: is Red Bull goed genoeg voor de zege(s) en de wereldtitel?

De tijd van de prachtige pr-praatjes van alle teams en coureurs in de winter is nu bijna ten einde. De topteams spreken allen over een geslaagde winter en hun kansen op de wereldtitel. Max Verstappen waagt zich in Melbourne nog niet aan voorspellingen, maar is wel duidelijk in zijn doel: de wereldtitel.

"De wintertest was op zich prima, maar het kan altijd beter. Over het algemeen mogen we wel tevreden zijn met wat we hebben gedaan", laat de Red Bull-coureur optekenen bij Ziggo Sport.

Ondanks het feit dat Verstappen twijfelt of Red Bull-Honda in Australië direct kan winnen, is dat wel zijn doel: "Ik denk dat je als team zijnde altijd hoog in moet zetten en dat we alleen tevreden mogen zijn met een overwinning, want het uiteindelijke doel is de wereldtitel. Als dat dit jaar niet lukt, dan volgend jaar wel."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen