Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen lacht: "Hoop dat de rest in de buurt komt, maar nét achter me"

Max en Jos Verstappen maken zich totaal geen zorgen over de kansen van Red Bull in 2023. Ze verwachten net wat meer concurrentie, maar zien geen reden waarom Verstappen junior niet mee zou kunnen strijden voor de wereldtitel.

Het Formule 1-seizoen zit er alweer een tijdje op en de teams en coureurs zijn begonnen aan een welverdiende vakantie. Lang stilzitten doen ze echter niet, want de winterstop gaat snel voorbij. In maart wordt er alweer geracet en zullen Red Bull en Max Verstappen hun wereldtitels gaan verdedigen. Bij het Verstappen-kamp maken ze zich daar geen zorgen over. Na kampioenschapsjaar 2022 is het vertrouwen in Red Bull torenhoog. Met het aanbreken van de winterstop blikken Max en Jos Verstappen tezamen met David Coulthard uitgebreid terug op 2022 én vooruit op 2023 in Verstappen, Lion Unleashed 2 van Viaplay . Wat verwacht Max van het volgende F1-seizoen? "Het gaat erom hoe we uit de winter komen en de auto verbeteren, maar ik vertrouw er op dat de mensen in de fabriek een geweldige auto ontwerpen." "Tijdens de winterstop concentreer ik me al op volgend jaar", aldus de Nederlander, die op iets meer concurrentie hoopt dan in 2022 het geval was. "Ik hoop dat ze in de buurt komen, maar nét achter me", grinnikt hij.

Jos Verstappen: "Het wordt nog spannender"

Ook vader Jos Verstappen heeft vertrouwen in het volgende seizoen, al verwacht hij wel dat Ferrari, Mercedes en de rest van het veld langzaam maar zeker dichterbij komen. "We hebben een goede basis en als ze hierop voortbouwen en de juiste richting kiezen, dan kunnen we hopelijk weer een gooi doen naar het kampioenschap." "Als je Max met een helm op in een racewagen zet, is hij gemotiveerd. Zo simpel is het. Iedereen kijkt naar elkaar en het zal beter samenkomen. Wat dat betreft wordt het dus nog spannender", zo sluit de voormalig F1-coureur af.

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'