© Red Bull Content Pool

Nieuwsoverzicht

Verstappen na demorun in Tokio: "Ontzettend veel publiek langs de baan"

09 mrt. 15:45 René Oudman 0 reacties
Voorafgaand aan de Grand Prix van Australië mochten Max Verstappen en Pierre Gasly namens werkgever Red Bull Racing een demonstratie geven in de straten van de Japanse hoofdstad Tokio. Het land Japan speelt een belangrijke rol bij het team van Red Bull in 2019, aangezien Honda tegenwoordig als motorleverancier van de stal door het leven gaat.

Max Verstappen keek zijn ogen uit in de Japanse hoofdstad. De 21-jarige Nederlander had nog nooit een Formule 1-wagen door de straten van de metropool heen gestuurd en was zeer te spreken over het Japanse publiek, dat in groten getale op kwam dagen.

"Voor de eerste keer in mijn loopbaan heb ik een demonstratie mogen doen in Tokio en het was geweldig. Het baantje waarop we reden was logischerwijs niet al te lang, maar de fans maakten het bijzonder. Er was ontzettend veel publiek! We hebben ze kunnen trakteren op wat donuts", blikt Verstappen terug op zijn eigen officiële website.

"Normaliter zijn de Japanners al gek van autosport, maar nu Red Bull Racing en Honda samenwerken is het helemaal briljant. De Grand Prix van Japan in Suzuka, die later in het jaar plaatsvindt, zal vast ook een groot succes worden wat betreft toeschouwersaantallen!"

De Grand Prix van Australië, de eerste wedstrijd van 2019, begint komende vrijdag met de eerste vrije trainingen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen