© Red Bull

Nieuwsoverzicht

Verstappen: "Nu merken waar we staan in het Formule 1-veld"

14 mrt. 06:56 Joe van Burik 3 reacties
Max Verstappen stelt dat hij pas nu het F1-seizoen écht is begonnen met de eerste Grand Prix in Melbourne zal weten waar Red Bull-Honda staat in de pikorde.

"We gaan het nu merken! We hebben een goede wintertest gehad met niet veel problemen", aldus de Nederlander in de persconferentie bij het Melbourne Grand Prix Circuit, waar ook RacingNews365 aanwezig is.

"Ik was vooral blij met hoe iedereen daar samenwerkte, dat is belangrijk en zorgt voor een goede start. De integratie van de nieuwe motor in het chassis leek geen problemen te geven, daar was ik blij mee."

Toch kan de Nederlander nog niet aangeven waar Red Bull-Honda zich in de pikorde bevindt en of het bijvoorbeeld de concurrentie met Ferrari en Mercedes aankan: "Ik heb in de tests veel kunnen rijden, maar het is lastig in te schatten waar we staan. Ik heb geen performance runs kunnen doen. We zijn blij met wat we gedaan hebben, het kan altijd beter maar dat denkt iedereen."

Verstappen is blij dat het seizoen eindelijk écht van start gaat: "Op dit moment, niet alleen in Melbourne maar nu aan het begin van het seizoen, gaan we het merken. Iedereen in het team is heel gemotiveerd, positief en gefocust op het werk."

Met medewerking van René Oudman.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen